Друк на поліетиленових пакетах

Друк на поліетиленових пакетах: ефективний інструмент для реклами та брендування.У наш час маркетингова інформація має важливе місце, особливо в бізнесі. Безпосередньо за допомогою реклами більшість компанії залучають потенційних клієнтів, доповідають про новітні послуги і товари. В наш час найбільш недорогий і доцільний, перевірено маркетинговими дослідженнями, кращий спосіб - це друк на поліетиленових пакетах, тих, в яких ми приносимо до себе додому покупки з торгових центрів. Друк на поліетиленових пакетах це не просто послуга, це шлях до ефективної реклами і підвищення впізнаваності вашого бренду. Сьогодні, коли конкуренція на ринку зростає з кожним днем, важливо мати в арсеналі не лише якісний продукт, але і засіб для його просування. Друк на поліетиленових пакетах відкриває безмежні можливості для вашої компанії.

 

Для розрахунку ціни за одиницю товару вибирайте потрібний вам тип, розмір, щільність, колір поліетилену, тираж, а також надсилайте макет малюнка у векторному вигляді (для ознайомлення можна і в стислому), який потрібно надрукувати.

Чекаємо на параметри наВайбер (+38050 5105717), электрону пошту (paket15@ukr.net),чи телефонуйте.

Друк на пакетах логотипу та іншої інформації про фірму - явище досить поширене в сучасній рекламній індустрії, відповідно мабуть, важко називати хоча б одну фірму, яка б жодним чином ніяк не відмінюється до даної послуги . Вибір рекламного носія, такого як поліетиленовий пакет, роз'яснюється його доступністю, як для клієнта, так і для рекламодавця. Нанесення зображення на пакетах коштує досить дешево якщо порівнювати з іншими варіантами, такими як, наприклад, з телебаченням, радіо чи друкованими засобами. На основі цих переваг для рекламного бюджету - виготовлення поліетиленових пакетів з логотипом - досить ефективно. Даний спосіб надає достатньо велике охоплення аудиторії, практично напевно так як, як як при прокручуванні реклами на ТБ або радіо.

Реклама і зручність в одному

Поліетиленові пакети завоювали своє місце на ринку пакувального матеріалу завдяки їхній надійності і варіативності. Вони стали необхідністю для супермаркетів, бутіків одягу, ресторанів, офісів і багатьох інших місць. Поліетиленові пакети не лише зручно переносити, але і вони виконують важливу рекламну функцію. Логотип або фірмова символіка на пакеті роблять його більш презентабельним і сприяють позитивному іміджу вашої компанії.

Пакети як майданчик для реклами

Люди використовують поліетиленові пакети щодня, і це робить їх ідеальними для рекламних акцій. При проведенні різноманітних промо заходів, поліетиленові пакети можуть стати частиною вашої стратегії. Будь-який рекламний сувенір виглядає більш привабливим і цікавим, коли він упакований в яскравий фірмовий пакет.

На відміну від небрендованих безкоштовних, нетривких пакетів, які по суті одноразових - фірмова, брендована упаковка служити набагато більше. Склавши в неї покупки ви прямуєте додому по шляху поширюючи рекламу, яка нанесена на пакеті Вона відкрита для полі зору перехожих, а люди влаштовані так що коли потрапить примітний барвистий малюнок або напис, вони мимоволі встануть на нього дивитися . Всі процеси йдуть на підсвідомому рівні, на що і розрахована друк рекламної інформації на даному виді продукції. Побачивши зображення в якому місці, будь-то в магазині або на вивісці, людина і власниця жодним чином ніяк зрозуміє, через що його так зацікавили ваші продукти або послуги. Тому при замовленні виготовлення паперових або поліетиленових пакетів з логотипом, можете бути впевнені, що результатом буде обширне розташування, і ви можете його запримітити в найнесподіваніших місцях, в різних містах і з збільшенням тиражу збільшиться захоплення території розповсюдження вашого продукту.

Попередньо перед замовленням потрібно визначиться з типом пакетів їх розмірами, щільністю, тиражем, з макетом ( зображенням), способом поширення . Даний вибір визначається виходячи з мети на якого покупця ви орієнтуєтеся, який розмір, сегмент ринку. При необхідності охопити широку аудиторію звичайних людей - застосуйте барвисту повнокольоровий друк з застосуванням великих тиражів, що знизить вартість одиниці виробу, і роздайте їх в ті торговельні точки, де реалізуються товари для цієї частини ринку. Якщо потрібна ніша заможних клієнтів, необхідно налагодити співпрацю з дорогими бутіками та передати їм ваші фірмові пакети. Упевнений що буде достатньо бутиків, які скористаються такою пропозицією .

 
  • Роздача фірмових пакетів - ефективний PR, знаючи це багато великі компанії активно застосовують даний метод. Так, з мінімальними витратами можна поширювати рекламу так, як не завжди можливо зробити за допомогою телебачення чи зовнішньої реклами типу бігбордів . Друк на пакетах здатна виконати завдання впізнаваності бренду, торгової марки не застосовуючи зайвих витрат.
  • За багато років роботи у сфері виробництва виробів з поліетилену, ми накопичили величезний досвід і стали лідерами у цій галузі. Ми приймаємо замовлення з усіх регіонів України і пропонуємо вигідні умови для оптових покупців.
  • Зробіть крок до підвищення впізнаваності вашого бренду і використайте потужний інструмент реклами друк на поліетиленових пакетах від фірми "Пластпакет". З нами ваш бренд буде завжди на видному місці!
  • Залиште заявку вже сьогодні і отримайте найкращі умови для друку на поліетиленових пакетах від наших професіоналів. Разом ми зробимо ваш бренд незабутнім!