Оксі біо пакети

Ми звикли практично щодня застосовувати у своєму побуті поліетиленові пакети.

Адже вони зручні , практичні і недорогі і напевно вже незамінні в якості упаковки . З цієї причини зростання їх виробництва досяг рівня , коли щороку вони з'являється в мільйонних кількостях. І тут виникає проблема , яка полягає в тому , що після використання поліетиленової продукції утворюються тонни відходів. Відходів , що мають період розкладання більше сотні років. Спосіб утилізації застосовуваний раніше - це спалювання , має свої недоліки. При такій утилізації в навколишнє середовище потрапляє багато шкідливих речовин , деякі з них при нагромадженні в людському організмі можуть призвести до захворювання на рак.

Але ніщо не стоїть на місці і в 1991 році була розроблена технологія оксо- біорозкладу поліетилену. Автором її є компанія EPI . У наступні роки в ході випробувань вийшли на результат при якому за певний проміжок часу (можна регулювати зазвичай два- три роки ) використана поліетиленова продукція при додаванні спеціальної добавки в процесі виробництва , під впливом води , повітря і ультрафіолету розкладається самостійно.

Таким чином , підтримуючи світові прагнення щодо поліпшення екології в світі , сьогодні виробники поліетиленових пакетів мають можливість за допомогою нових технологій припинити забруднення навколишнього серед зберігши випуск необхідного обсягу продукції для життєдіяльності людини.

Безпека для природи робить біо -пакети все популярнішою . Адже не дивлячись на те що в підсумку кінцева вартість товару збільшується в середньому на десять відсотків чиста зовнішня середу і здорова екологія натомість набагато цінніше для нашого майбутнього.

Потрібно відмітити що за своїми характеристиками міцності, зовнішнього вигляду вони нічим не відрізняються від звичних нам поліетиленових пакетів. Але є деякі моменти , які необхідно знати - це умови зберігання . Для біорозкладаних пакетів потрібно, щоб місце їх зберігання було сухим, прохолодним, по можливості необхідно їх розміщувати максимально далеко від прямих джерел тепла і світла. Температура в приміщенні для зберігання біо- пакетів не повинна перевищувати тридцяти градусів за Цельсієм.

Виробниче об єднання Спецпроект, представником якого є ТОВ "ПЛАСТПАКЕТ" з 2013 року пропонує Замовникам оксо- біорозкладані пакети за ціною не вище десяти відсотків вартості від звичайних поліетиленових пакетів. Якщо у Вас виникнуть питання та побажання , щодо даної теми , неодмінно допоможемо Вам . Звертайтеся до наших представників телефони та е-мейл знаходяться на сторінці « КОНТАКТИ»