Поліетиленові пакети. Від появи до лідерства в сфері упаковки.

Поліетиленові пакети. Виробництво м. Київ. https://paket.kiev.ua/

Немає більш популярної і недорогої упаковки як поліетиленові пакети. Вони вже давно і стабільно увійшли в наш побут. Спектр їх застосування широкий і різноманітний. Такі пакети являють собою прекрасний варіант для фасовки всіляких продуктів, без них не обходиться жоден промисловий і продовольчий магазин, вони ідеально підходять для транспортування куплених товарів . У поліетилен упаковується безліч різних будівельних матеріалів, а спеціальні маленькі пакетики з клямкою - гриппери - дивовижно підходять для зберігання лікарських трав, спецій, біжутерії та багато чого іншого. Більш того, пакети поліетиленові вельми успішно використовуються і в рекламній справі, адже на багатьох із них частенько надруковані логотипи всіляких фірм, що пропонують будь-якого роду послуги або реалізують товари.

Наше виробництво Пластпакет під замовлення пропонує практично весь ассортимент по типам, розмірам, кольору і нанесеню зображення варіанти упаковочної продукції. Пакети з поліетилену найпопулярніший з них. Звертайтесь до нас допоможемо підібрати технічні параметри, що за мінімальну ціну забеспечуть виконання поставленого завдання в сфрі упаковки і реклами.
Присилайте ваші запити на емейл (paket15@ukr.net), чи любим з меседжерів (Вайбер, Телеграм, тел: +38050 5105717), допоможемо вибрати кращі варіанти виконання ваших завдань в сфері упаковки по прийнятним цінам від виробника.


Трохи історії

Батьківщиною поліетиленових пакетів прийнято вважати Америку, де з 1957 року в них почали упаковувати фрукти, овочі і хліб. Новий вид пакувальної тари настільки був хороший, що вельми швидко завоював визнання американців, а слідом за тим і поширився по всій Європі. У 1973 році світове виробництво пакетів з поліетилену складало більше 11 млн штук на рік. Правда, все це були звичайні фасувальні пакети.

У тому ж вигляді, в якому ми звикли бачити її у своєму побуті - зі всілякими ручками - це пакувальна тара почала випускатися тільки з 1982 року, що помітно розширило їх сферу застосування і дало поштовх до збільшення виробництва . І, треба відзначити, досить потужний поштовх : до початку нинішнього століття виробництво їх досягло 5 трильйонів штук на рік. Сьогодні вони впевнено займають свою власну нішу на ринку, користуючись незмінним попитом у виробників і споживачів чи не всіх видів товарів .

Властивості

Пакети поліетиленові володіють масою всіляких достоїнств. Насамперед, це на сьогоднішній день самий доступний і дешевий вид пакувального матеріалу. Вони ідеально підходять не тільки для упаковки, але і для зберігання продуктів : прозорі, володіють хорошими гігієнічними властивостями, продовжують термін придатності продукту . Завдяки різноманітній формі і всіляким розмірами, а також хорошою міцності, пакети поліетиленові можна використовувати для транспортування багатьох, в тому числі і сипучих, видів товарів . І, нарешті, вони просто зручні. Особливо при застосуванні їх для побутових потреб.

Виробництво

На даний момент виготовлення поліетиленових пакетів передбачає застосування самих новітніх технологій та інноваційного обладнання . Завдяки цьому даний пакувальний матеріал може бути не тільки виготовлятися різних форм і видів, а й супроводжуватися барвистим і модним оформленням . Останнє дуже важливо для фірм, що використовують свої логотипи на власній продукції, а також для здійснення різноманітної рекламної діяльності .

Пакети поліетиленові (по виду виробництва ) поділяють на два типи. ПНД - поліетилен низького тиску і ПВД - поліетилен високого тиску. Процес їх виробництва полягає в полімеризації етилену в спеціальних реакторах з використанням низького або високого тиску. ПВД- пакети дуже пластичні, добре тягнуться, найчастіше випускаються прозорими. Пакети же ПНД менш пластичні, але зате більш міцні. Завдяки використанню нових технологій, виробники випускають сьогодні різні за формою, товщині і міцності пакети поліетиленові .

Що стосується останньої якості, то на даний момент освоєно випуск такої тари, здатної витримувати вагу більше одного десятка кілограм. Що стосується призначення і форми, то існує кілька видів пакетів :
  • фасувальні пакети, упаковка, мішок, вкладиш ( зазвичай тонкі і прозорі, що володіють мінімальним запасом міцності) ;
  • пакети типу «майка». Випускаються різних кольорів і розмірів. Компактні, досить тонкі, але, завдяки особливій конструкції ручок , які характеризуються досить солідною міцністю і здатні витримати досить значну вагу ;
  • пакети з прорубною ручкою - тип банан ( не володіють великою міцністю, зате чудово підходять для упаковки і перенесення об'ємних, але не мають велику вагу товарів);
  • пакети з ручкою петлевою ( поліетиленової, мотузяною або пластмасової) . Барвисто оформлені, якісні, відносяться до розряду іміджевих пакетів, чудово підходять для рекламних цілей і в якості подарункових упаковок. Крім того, пакети, забезпечені пластмасовою ручкою, відрізняються дуже істотною вантажопідйомністю і міцністю.
  • Серійні пакети без друку( або нейтральним малюнком)

Останнім часом пакети поліетиленові випускають не тільки з первинного, а й вторинної сировини.

Ви можете замовити поліетиленові пакети будь-якого типу і будь-яким тиражем. Виробник поліетиленових пакетів ТОВ ПЛАСТПАКЕТ стане вашим надійним партнером у постачанні даної продукції. Ми бажаємо нашим клієнтам великих досягнень та успіхів у бізнесі та готові сприяти цим цілям у рамках можливостей нашої спеціалізації. Звертайтеся до нас, запропонуємо професійні рішення у завданнях упаковки з приємним бонусом адекватних цін та чуйного сервісу.

виробництво поліетиленових пакетів та упаковки.
https://paket.kiev.ua/ua
Повна задруківка тип банан, флексодрук, пакет з логотипом TEFAL
https://paket.kiev.ua/ua
повнокольровий друк на поліетиленових пакетах.
https://paket.kiev.ua/ua
Виготовлення поліетиленової плівки, любий колір, товщина, розмір, від виробника Пластпакет.
https://paket.kiev.ua/ua
Пакети з логотипом. Пакет Динамо Київ.
https://paket.kiev.ua/ua
Виробництво поліетиленової пліввки і пакетів з флексодруком. Виробництво срібляста плівка друк пакети Мерседес.
https://paket.kiev.ua/ua
Повонокольоровий друк на пакетах.
Пакетт ТПГ.
пакети для туристичних компаній.
https://paket.kiev.ua/ua
Друк білою фарбою на колоровому поліетилені. Флексодрук.
https://paket.kiev.ua/ua